Ingatlankereső

Kód: ref-eladó-balatoni-rönkház-200

Ebben a természetes anyagokból épült rönkházban élmény lakni

A rönkház nyugodt alvást, a fenyőillat jó levegőt, jó közérzetet és színénél fogva meleg érzetet biztosít.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, rönkház a Balaton déli partján, már nem eladó, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A fa, mint természetes építőanyag kiváló épületfizikai tulajdonoságaiknak köszönhetően nyugodt alvást, a fenyőillat jó levegőt, jó közérzetet és színénél fogva meleg érzetet biztosít. Balaton keleti partján, Budapesthez közeli településen, 420 m2-es önálló, összközműves, teljesen bekerített telken eladó a képen látható eredeti rönkház.

A lakóház1998-ban épült és csendes nyugodt, kulturált településrészen a Balatontól kb. 900 méterre található. Aszfaltos, szép kis utcában áll a ház, az ápolt nyaralók között és állandó lakosok által is lakott, biztonságos környezetben helyezkedik el. 

Az élettér egy szinten, a földszinten van kialakítva nem, így nem kell lépcsőzni. A kb. 5,68 m  x 7,80 m befoglaló méretű ház bejárata a kb. 20 m2 nagyságú részben fedett déli terasz felől történik. A teraszajtón belépve az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, tovább haladva szemben a közlekedőből nyílik a két hálószoba és a fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC). A hálószobák ablakai keletre nyílnak, így a kelő nap sugarai ébresztik az itt alvókat. A képen, a rönkház kert felőli része látszik.

A képek, a lakószobát ábrázolják két irányból nézve.

A lakószobából közvetlen kijárat van a teraszra és a kertbe. A sötét tónusú padlóburkolat az anyaföldet szimbolizálja, és színében harmonizál a sárgásbarna fáéval. 

A kb. 39,83 m2 alapterületű lakóház minősítésű nyaraló helyiségei:

  • konyha-lakószoba: 21,27 m2
  • hálószoba:                6,61 m2
  • hálószoba:                6,39 m2
  • fürdőszoba:              3,66 m2
  • + fedett terasz:       20,00 m2

Közművek közül a vezetékes ivóvíz, a villany (25 Amper) és a szennyvízcsatorna be van kötve. Gázcsonk telken belül van. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. Telefon be van vezetve

A képen, a lakószoba nappali része látható az ülőgarniturával és a szekrénnyel.

A ház összes belső terének padlója járólappal burkolt, minden ablak és a külső ajtó szúnyoghálóval van felszerelve. A földrengés-biztos rönkházat, erős cserépfedés (Bramac betoncserép) védi az időjárás viszontagságaitól. A képen, az étkező látszik a beépített konyhával.

Az élő sövények és örökzöldek által szeparált kert füvesített. A kert déli fekvésű, kiválóan alkalmas szabadtéri tevékenységekre kicsiknek, nagyoknak. Itt kapott helyet a szerszámkamra is a kert ápolásához szükséges felszerelés tárolására. Van hely a hintaágynak és a kerti zuhanynak.

A viacolor burkolattal ellátott terasz a kapcsolat a ház és a kert között. A terasz kitűnő menedéket nyújt, ha erősen süt a nap, vagy ha esik az eső, de alkalmas napozásra is.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Felejthetetlen élmény minden eltöltött nap, ebben az eladó rönkházban. A tehermentes ingatlan irányára xx,x millió Forint. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.