Ingatlankereső

Kód: ref-lakóház-Balatonvilágoson

Kifogástalan műszaki állapotú, új családi ház eladó

A balatoni családi lakóház megvételével, nem a gondokat veszi meg.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, újszerű balatoni családi lakóház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Balaton keleti partján, Budapesthez közel, önálló, összközműves, teljesen bekerített, 487 m2 nagyságú parkosított telken eladó egy kétszintes családi lakóház. Az ingatlantól a bevásárlási lehetőség kb. 1200 méter, buszmegálló 370 m, vasútállomás kb. 430 méter, strand kb. 770 méter távolságra található. Az ingatlan közel van a szép kilátóhoz, pár lépés séta után festői látványban gyönyörködhetünk.

A kifogástalan műszaki állapotú épület 2008 évben készült el, korszerű szerkezetekkel, minőségi anyagok felhasználásával. Az épület teljesen kész, befejezett, azonnal költözhető. A ház úgy van megépítve, hogy tulajdonosának ne sok gondja legyen vele. A képen a lakóház látható a kertkapcsolatos terasszal.

A ház közvetlen környezete igényes. Ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, nem csak a háznak kell kiválónak lennie, hanem a közvetlen környezetének is. A parányi kertben lévő dísznövények átgondoltan lettek összeválogatva, vannak különleges örökzöldek, rózsák, díszfák, törpe növésű tuják, borókák, kecskerágó és még sok egyéb növényritkaság. Úgy lett kialakítva, hogy a kert kevés munkával rendben tartható legyen és maradjon idő, a pihenésre.

Autókkal az automata kertkapun lehet beállni a telekre. Az épület mellett került kialakításra a pergola, mely alatt, a hűvösben, a burkolt beállón, 3 - 4 autó parkolására van lehetőség. A kert hátsó részén van egy szerszámtároló faház, itt lehet tárolni a fűnyírót, metsző ollót és a szükséges kerti eszközöket.

A földszint lakrész kb. 92,88 m2 alapterületű. A fedett, boltíves belépőből az előszobába érkezünk. Az előszoba nagyméretű tölgyfa szekrénye jó szolgálatot tesz a váltóruhák, cipők tárolására. Az előszobából lehet megközelíteni egy WC - kézmosót és a lakóház további helyiségeit. Az előszobából egyenesen tovább haladva egy kiválóan megtervezett konyha,- étkező,- nappali,- terasz helyiségcsoportba jutunk.

Az étkező közvetlen kapcsolatban áll a fedett terasszal, így kényelmesen lehet étkezni a szabadban is, a jó levegőn. A fedett terasz kb. 14,89 m2 nagyságú. Az előszobából jobbra nyílik egy kis közlekedő. A közlekedőből lehet megközelíteni a hálószobát és egy fürdőszobát (kád,- mosdó,- zuhanyozó,- WC), valamint a tetőtérbe felvezető lépcsőházat. A konyhabútor szintén egyedi legyártású, tölgyfából készült, melybe beépítésre került a villanytűzhely és a mosogatógép.

A házban, a televíziós műsorokat parabola antenna segítségével lehet nézni. A házra és az értékekre vagyonvédelmi szakcsoporthoz bekötött riasztó rendszer vigyáz. A képeken a nappali szoba látható.

A kép, az egyedi legyártású, tömör tölgyfából készült beépített konyhát ábrázolja. A konyha mindennel fel van szerelve.  

A képeken a konyha,- étkező továbbá az étkező,- fedett terasz kapcsolata látható.

A házba, minden közmű be van vezetve, így a vezetékes ivóvíz, földkábelen a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram), a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A családi ház fűtése, gázközponti padlófűtés. A meleg vizet és a fűtést a Vaillant turbóventillációs kombi gázkazán biztosítja. A helyiségek padlóburkolatai Olasz járólapok, a szobák parkettásak. A belső nyílászárók egyedi gyártásúak, fenyőfából készültek. A képeken a földszinti fürdőszoba (kád,- mosdó,- zuhanyozó,- WC), továbbá a földszinti hálószoba látszik.

A földszintről, lépcsőházból lehet felmenni a tetőtérbe. A lépcső kiosztása kényelmes.

A tetőtér kb. 59,69 m2 alapterületű. A tetőtérbe felérkezve az előtérből nyílnak a helyiségek: négy hálószoba, WC-kézmosóval és fürdőszoba (kád, mosdó, WC). Az előtérből ki lehet menni az erkélyre. A képeken a tetőtéri hálószobákból egy-egy részlet látható.

A képen, a tetőtéri fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC) látszik.

A képek az ingatlan kertjében készültek. Az ingatlan irányára xx millió Ft.

A hirdetést készítette, tervezte,- kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.