Ingatlankereső

Kód: ref-eladó-építési-telek-213

Ingatlanbefektetés és romantikus nomádkodás Balatonvilágoson

Amennyiben nem tud mit kezdeni pénzével, vegyen telket!

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő balatoni építési telek eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A telekkel van a legkevesebb probléma. Néha le kell nyírni a füvet. Ahogy fogynak az építési telkek, a telekárak egyre növekednek és később, ha szükséges jobb áron el lehet adni. Miközben várja, hogy a telekárak növekedjenek, értéknövelő fejlesztéseket végezhet és nyaranta, romantikus nomádkodásra használhatja a kertet.

A Balaton déli partján, a Balatontól 1200 méterre eladunk, egy 200 négyszögöles, teljesen bekerített telket, mely önálló helyrajzi számon van nyilvántartva. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgázcsonk.

A telekkel sok mindent tud kezdeni. Beültetheti túlkoros, gyorsan növő fákkal, a kerítések mentén sövénnyel. Ehhez a növényanyagot be lehet szerezni, a 3 kilométerre lévő Alsótekeresi Faiskolából. Ha 2,2 – 2,5 méter távolságra ülteti a fákat, akár függőágyat is kifeszíthet közéjük.

Felhúzhat modern rendezvénysátrat. Lengővezetéken odavezetheti a villanyt, lesz világítása. A kerti csapra felszerelhet nap által melegített zuhanyozó bojlert, ami alatt letusolhat.

Kialakíthat tűzrakó helyet ahol a felesleges száraz faágakból tábortüzet készíthet és a szabad tűzön sütheti nyárson a szalonnát. De építhet bográcsozót, hintaágyat, bármit, amihez nem kell engedély.

Ha épülne, annak sincs akadálya. A telekre nincs beépítési kötelezettség, így is használható, ahogy van. A telek 16,5 méter széles és 45 méter mély. A telken talajvíz nincs. Az alápincézés lehetőségének mértéke 70 m2. A telek övezeti besorolás Lke-3, 30 % a beépíthetőség, maximum kétegységes lakóház építhető, - mely 200 m2–t takarhat le a telekből -, szabadon állóan, 4,5 méter építménymagassággal.

A beépítetlen terület megnevezésű telek ingatlan irányára: xx,x millió Forint. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.