Ingatlankereső

Kód: ref-07

Rendszeres kikapcsolódás,- nyaralás, Club Aligában

Az eladó telek és ház, ideális és elegendő nagyságú az év legszebb hónapjainak, Balatonnál történő eltöltéséhez.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő balatonvilágosi nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó

A Budapesthez közeli Balatonvilágoson csendes nyugodt részen, aszfaltos útról megközelíthető, 2 + 2 félszobás, 2 fürdőszobás családi ház minősítésű, téliesített, kétszintes nyaraló eladó. Az önálló helyrajzi számon nyilvántartott 440 m2 térmértékű telek teljesen bekerített és parkosított. A telek és a ház ideális nagyságú az év legszebb hónapjainak itt töltéséhez. A ház nettó össz-szint alapterülete kb. 74,63 m2. 

A parkosított kert hátsó részében van a szerszámtároló faház. A kerti növények öntözésére az esővizet tulajdonos az 5 m3-es ciszternába gyűjti, ahonnan a vizet búvárszivattyú segítségével nyeri ki.

A családi ház fel van újítva, műszaki állapota kifogástalan, tisztasági festéssel, vagy anélkül egy fogkefével be lehet költözni. Olyan családnak alkalmas, aki nem akar a felújítási munkálatokkal járó nehézségekbe bonyolódni. Befektetésnek is jó, nyáron szállóvendégek részére jól ki lehet adni. A nyaralót 6 fő kényelmesen tudja használni egyszerre, egyidőben.

A terület dinamikusan fejlődik, körbejárva a közvetlen környezetét, láttam, hogy legalább 10 építkezés is folyik. Ennek oka valószínűleg a közeljövőben meginduló Club Aliga fejlesztése.

A környék biztonságos, többen állandóan itt laknak. Az ingatlantól a strand kb. 800 méter, vasútállomás, kb. 750 méter, orvos, gyógyszertár, élelmiszerbolt, étterem kb. 600 méter távolságra található, az M7-es autópálya lehajtó kb. 1400 méterre van.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó

A családi ház kétszintes, földszint és tetőtér került kialakításra. A kb. 47,18 m2-es földszinten: szélfogó, lakószoba, főzőfülke, hálószoba és fürdőszoba (zuhanyozó,--mosdó,- WC) található. Előbbi alapterületen felül kapcsolódik ehhez a szinthez a fedett terasz. 

A kb. 27,45 m2 alapterületű tetőtérben közlekedő, 2 hálószoba és fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC) került kialakításra. A közlekedőből lehet kimenni a napozóteraszra, mely kb. 21,70 m2 nagyságú. A családi ház alapterülete a két szinten összesen: kb. 74,63 m2. A képen, a nyaraló, mérethelyes alaprajzi beosztása látszik.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó

Az épület lakóház minősítése sokfajta lehetőséget rejt: bejelentkezhet állandó, vagy ideiglenes lakosnak, ekkor ingyenes/kedvezményes belépési lehetőséget kap a Club Aliga Üdülőcentrum területére, azon kívül, 50 m2/fő-ig építményadó menteséget kap az Önkormányzattól. A képen az eladó balatoni családi ház hangulatos, fedett terasza látható, ami kb. 9 m2.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó
Balatonvilágoson, nyaraló eladó

A családi ház fel van újítva, műszaki állapota kifogástalan, tisztasági festéssel, vagy anélkül egy fogkefével be lehet költözni. Mivel téliesített, kora tavasztól, késő őszig használható. Az épület szerkezetei: betonalap, tégla falazat külső Dryvit hőszigetelő vakolattal, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach cserépfedés. A beépített új nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek, zsalukkal ellátva. A képek a lakószobát ábrázolják, melyben étkezni is lehet.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó

A kép, a földszinti beépített konyhát ábrázolja. A konyhabútorba be van építve a gázfőzőlap, mely a palackos gázról működik és a konyhabútorba került elhelyezésre a hűtőszekrény is. A főzőfülke közvetlen kapcsolatban van a lakószobával.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó

Közművek közül a vezetékes ivóvíz, villany és a szennyvízcsatorna be van vezetve. Gázcsonk telken belül van. A képen a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látszik.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó
Balatonvilágoson, nyaraló eladó

A képek az épület hátsó felében lévő külön bejáratú, önálló apartmanban készültek.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó

Melegvizet a szintenként elhelyezett villanybojlerek állítják elő. A képen a tetőtéri fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC) látható.

Balatonvilágoson, nyaraló eladó
Balatonvilágoson, nyaraló eladó

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A helyiségek belmagassága 2,20 méter. A képek a tetőtéri hálószobákat ábrázolják.

A parkosított kert hátsó részében van a szerszámtároló. A kerti növények öntözésére az esővizet tulajdonos az 5 m3-es ciszternába gyűjti, ahonnan a vizet búvárszivattyú segítségével nyeri ki. Ebben a felújított balatoni családi házban kellemes napokat tölthet egész évben a Balatonnál: nyaralhat, bejelentheti vállalkozását, de bérbe is adhatja. Az ingatlan tehermentes, terhelhető, így hitelből is megvehető. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika), telefonszáma: 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.