Ingatlankereső

Balatonvilágos

Kód: ref-10

Ennek az eladó nyaralóépületnek egyetlen hibája, hogy lepattogzott a festék az esőcsatornájáról

A gyönyörű, új építésű, színvonalas ingatlan őszintén kimondva, nem való bárkinek

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő balatoni nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Eladó balatoni nyaralók

Balaton déli partján, csendes üdülőövezetben, 324 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves telken eladó egy 1997 évben épült nyaraló. A nyaraló pont olyan ma is, mintha csak most építették volna, újszerű és igényes. Előkelőbb körök előtt is megállja a helyét, nem lehet vele szégyenkezni.

Az állandó lakosok által lakott, biztonságos környezetben lévő ingatlantól az élelmiszerbolt-, étterem-, buszmegálló-, vasútállomás-, strand kb. 600 méter távolságon belül megtalálhatók. A képen a hátsó terasz látható.

A nyaraló szerkezetei: vasbeton gerendarács alap, 38 cm vastag tégla külső határoló falak, homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, vasbeton nyílásáthidalók, főbejárati ajtója különleges biztonsági ajtó, vasbeton födém, vasbeton koszorú, fa tetőszerkezet, Bramac tetőcserép. Az épület vezetékeinek nagy része vörösréz. Az épületet a betörés ellen, korszerű riasztórendszer védi.

Eladó balatoni nyaralók

A nyaralóépület kb. 36,8 m2 nettó alapterületű földszintjén: amerikai konyha,- étkező,- nappali szoba, fürdőszoba, míg a kb. 32,64 m2 alapterületű tetőtérben: 2 hálószoba, fürdőszoba, előtér, lépcsőház található. Az előzőekben említett alapterületeken kívül a földszinten 19 m2 alapterületű fedett terasz, a tetőtérben kb. 8 m2 alapterületű erkély lett kialakítva. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

Eladó balatoni nyaralók

A kép az egyedi fenyőbútorokkal berendezett, konyha,- étkező,- nappali helyiséget ábrázolja.

Eladó balatoni nyaralók
Eladó balatoni nyaralók

A képeken az étkező és a beépített konyha látható. A tűzhely vezetékes gázról üzemel. A konyhában látható szekrény részben a hűtőszekrény be van építve. Az étkező ablakkönyöklője kanadai márványból készült. Az étkező közvetlenül a konyha és a nappali szoba közé került.

Eladó balatoni nyaralók
Eladó balatoni nyaralók

Az ingatlanba minden közmű bevezetésre került: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna. A nyaraló hőtechnikai szempontból kielégíti a lakóház fogalmát. Az épület gázközponti fűtéssel rendelkezik. A radiátor csövei az aljzatbetonban lettek elvezetve. A képek a földszinti fürdőszobát (kád,- mosdó,- WC) ábrázolják, a melegvizet is előállító kombi gázkazánnal.

Eladó balatoni nyaralók

A képen a tetőtéri lépcsőfeljáró látható.

Eladó balatoni nyaralók
Eladó balatoni nyaralók

A képeken a tetőtéri 14,61 m2 alapterületű, gyerek hálószoba látszik, balra az erkély kijárattal.

Eladó balatoni nyaralók

A képen, a tetőtéri fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC) látszik.

Eladó balatoni nyaralók

A képen a tetőtéri 7,16 m2 alapterületű, szülői hálószoba látható. A nyaralóhoz tartozó intim hátsókert könnyen megművelhető. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika). Telefonszáma: 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.