Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: ref-balatoni-luxus-ház-335

Kényeztető luxus a Balaton déli partján

Az eladó, rendkívül kényelmes lakóház, a sok extrával magas életminőséget biztosít.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, balatoni családi lakóház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton déli partján, kb. 200 négyszögöles telken, kétszintes, egyedi tervezésű és megjelenésű új építésű lakóház eladó. A lakóház extra felszereléseinek (bel és kültéri hidromasszázs medencék, gőzkabin, infraszauna) rendszeres használata segít a tökéletes közérzet és egészség megőrzésében. A képen, a terasz látható a medencével.

Az épület kb. 100 m2 alapterületű szigetelt pinceszintjén: garázs, hobbyszoba, kazánház és háztartási helyiség, WC,- kézmosó,- zuhanyozó, tároló helyiség lett kialakítva. A kb. 100 m2 alapterületű földszintjén: előszoba, közlekedő, konyha, nappali szoba, 2 hálószoba, fürdőszoba (zuhanyozó, WC, mosdó, Bidé) előtér, külön WC helyisége és terasz találhatók. A képen, a lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

A kép, a teraszt ábrázolja a medencével.

A képen, az előszoba látható a mennyezetig érő előszoba szekrénnyel.

A nappali szobánál teljes megnyitást alkalmazott a tervező a jó terasz és kert kapcsolat miatt. A körben elhelyezett tolóajtók német cég termékei.

A nagyobb, a vízforgatós, fűthető úszómedence 8,0 m x 3,0 m belméretű és 1,5 méter mélységű. Az épületen belüli belső medence kisebb. Víz alatti sugármasszázs a gyógyító masszázs egy fajtája, lazítja az ízületeket, csökkenti az izomfájdalmakat, javítja a vér-és nyirokkeringést, és fellazítja a hám-és kötőszövetet. A képen, a kb. 52,68 m2-es nappali látszik a beltéri medencével.

A kép, a tágas nappalit ábrázolja, bal oldalon a szaunával. 

A képen, a konyha egy része látható. A konyha két sorban került beépítésre és mindennel fel van szerelve (beépített mikro sütő, mosogatógép, kerámialapos villanytűzhely és sütő, hűtőszekrény, stb.

Minden térnek, így a szobáknak is 3,0 méter belmagassága van, ezáltal van levegő. A képeken, a kb. 21,60 m2-es terasz kapcsolatos hálószoba látszik.

A kép, a zuhanyozót és a külön helyiségben lévő illemhelyet ábrázolja. A fürdőszobai berendezés egy rendkívül modern, programozható gőzkabin. Mindent tud. Hidromasszázs zuhany, trópusi meleg-víz, gőzfürdő minden fajtája (olajos, kamillás, stb.). Használatával kezelhető az asztma, a reuma, a rekedtség, az izomfájdalmak és egyes keringési zavarok. A fürdőszobában a gőzkabinon kívül: mosdó, WC, Bidé berendezések lettek felszerelve.

A fedett szabadtéri konyhában minden adott a kényelmes piknikezéshez: épített grillező, mosogató, hűtőszekrény. A képen a szabadtéri konyha látható.

Az épület alapozása vasbeton gerendarács alapozással kombinált vasbeton lemezalapozás (ellenfödém), főfalak 38 cm vastag Porotherm téglából épültek. Födémek, koszorúk, áthidalók, részben előre gyártott, részben monolit vasbeton szerkezetek. Tetőszerkezet fából, tetőfedés betoncserépből készült.

A külső homlokzati nyílászárók egyedi legyártású, hőszigetelt és ütésálló biztonsági üveggel készült ERZO-FENSTER nyílászárók. A külső homlokzatra 6,0 cm vastag hőszigetelés került a hő fokozott védelme érdekében. A kivitelezési munkálatokat műszaki ellenőr felügyelte, kivitelező cég építette első osztályú minőségben. A képen, egy épületrészlet látszik.

A kép, a burkolt gépkocsi bejárót ábrázolja az automata kapuval.

A képen, a kb. 19,56 m2 alapterületű garázs látható az automata működtetésű ajtóval. A garázsból lehet bemenni a hobby szobába.

A képen, a pince szinten lévő kb. 21,60 m2 alapterületű hobby szoba látszik.

A képek, a pince szinten lévő vizesblokkot és mini konyhát ábrázolják.

A családi lakóházba az alábbi közművek kerültek bevezetésre: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt és 380 Volt ipari áram is 3 x 20 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna. fűtési rendszer. A képen, a fűtést előállító berendezések látható.

A ház épületgépészeti megoldásai intelligensek. Alternatív és megújuló energiát használ. A DAIKIN műszaki berendezések a ház fűtését,- hűtését szabályozzák és biztosítják. Olyan termékekről van szó, melyek sokáig nem romlanak el. A berendezések automatikusan érzékelik a külső hőmérséklet változásait és ennek függvényében fűtik vagy hűtik a belső tereket.

A hőcserélők a padlóban, a falakban és a mennyezetekben vannak elhelyezve. A berendezések hasznosítják a napenergiát a velük összekapcsolt napkollektorok segítségével. A medencéket is a nap fűti. A képen, a melegvíz előállító és tároló berendezések látszanak.

Az ingatlan irányára xx,x millió Ft. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.