Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonaliga

Kód: eladó-nyaraló-Balatonvilágos-Ny-445

Gondtalan,- problémamentes balatoni élmények

Balatonvilágoson, extra széles telken, felújított, teljesen befejezett nyaraló eladó.

Balatonvilágoson, 680 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 24,0 méter extra szélességű telken, kívül - belül felújított, teljesen befejezett hétvégi ház, vendégházzal, eladó. A telekszélesség miatt, a közvetlen szomszédok jelenléte, nem zavaró.

Ez a balatoni nyaraló, csak arra vár, hogy használják, ide csak be kell költözni és az amúgy is kevés szabadidejét, tényleges pihenéssel töltheti.  A nyaraló Budapesthez való közelsége lehetővé teszi, hogy tulajdonosa sűrűbben (minden héten), vagy tartósan használja a fárasztó, stresszes hétköznapok után, gondtalanul pihenjen itt, kikapcsolódjon, feltöltődjön energiával.

Élvezze a Balatont és Aliga Liget változatos szolgáltatásait.

A csendes helyen lévő nyaralót, aszfaltos utcáról lehet megközelíteni, szomszédságában, környezetében jobbára rendezett nyaralók vannak. Ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, nem csak a háznak kell jónak lennie, hanem a közvetlen környezetének is.

A nyaralótól a Club Aliga Üdülőcentrum (új nevén: Aliga Liget) bejárata kb. 955 méter, étterem kb. 1000 méter, autóbuszmegálló kb. 700 méter, vasútállomás kb. 1200 méter, bevásárlási lehetőség 1300 méter, Lovas park kb. 350 méter, strand és kikötő kb. 1300 méter, M7 autópálya le- és felhajtó kb. 1200 méter távolságra található.

Autókkal be lehet állni az udvaron lévő fedett és burkolt gépkocsi beállóba. Az épületet körülvevő járda és a fedett gépkocsi beálló beton kockakővel burkolt, ezáltal esőben is száraz lábbal lehet bemenni mindkét épületbe. Az utcai kerítés is új, az autókkal való behajtás egyszerű, az automata úszókapu egy gombnyomásra működik.

A telken két épület található, a főépület és a vendégház. A nyaraló kívül - belül teljesen fel van újítva. A felújítási munkálatokat kiváló referenciákkal rendelkező szakemberek végezték. A felújítás 2020 évben történt, mely során kicserélésre került a fűtési rendszer, a vízvezeték hálózat és a villanyhálózat. Minőségi anyagok kerültek beépítésre, új a fürdőszoba és berendezési tárgyai, a konyha és berendezései, valamint a burkolatok. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal ellátva. 

A tetőzetről lefolyó csapadékvíz horganyzott taposóráccsal, süllyesztett víznyelő folyókával van elvezetve. A teraszra kerülő esetleges csapadékvíz elvezetése vízvető profillal van megoldva amellett, hogy esztétikusan lezárja a terasz burkolás szélét, megakadályozza a burkolás szélén a csapadék visszafolyását a burkolólapok alá.

Szerkezetek: betonalap, korszerű tégla falazat + 12 cm grafitos EPS hőszigetelés, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés.

A vendégház 2020 évben került megépítésre, beton alap, tégla falazat hőszigeteléssel, cserépfedéssel.

Összefoglalva: minden úgy lett megcsinálva, hogy tulajdonosának később se legyen gondja a nyaralóval.

Helyiséglista: 

Főépület:

 • Nappali,- étkező 3,48 x 4,65      = 16,18 m2
 • Hálószoba 3,46 x 2,60                =  8,99  m2
 • Hálószoba 2,39 x 3,20                 =  7,64 m2
 • Konyha 2,37 x 1,73                     =  4,10 m2
 • Fürdőszoba 2,10 x 2,35               =  4,93 m2

ÖSSZESEN:                                          41,84 m2

 • + Fedett terasz 6,46 x 3,35 = 21,64 m2
 • + Fedett gépkocsi beálló 7,17 x 3,58 = 25,66 m2
 • + Pince 2,37 x 2,72 = 6,44 m2

Vendégház:

 • Szoba 2,61 x 4,22                =  11,01 m2
 • Szoba 4,28 x 2,60                =  11,12 m2
 • WC,- kézmosó 1,08 x 1,19  =    1,28 m2

ÖSSZESEN:                                    23,41 m2

 • Fedett terasz/szabadtéri konyha 3,80 x 3,16  = 12,00 m2

Pince:

Az épület egy része alatt van a kb. 2,37 m x 2,72 m = 6,44 m2-es belméretű hűvös, száraz pince. Itt lehet tárolni a sört, bort, üdítő italokat, zöldséget és gyümölcsöt. A pince födémje alatt kerültek szakszerűen elvezetve a szennyvízelvezető csövekkel, melyeket szükség esetén könnyedén lehet ellenőrizni és javítani.

A 21,64 m2-es fedett, kertkapcsolatos teraszról lehet bemenni a nyaralóba. Az időjárástól védett teraszon kellemesen lehet  étkezni, beszélgetni, olvasgatni, üldögélni.

A nyaraló környezete, kialakítása és felszereltsége olyan, hogy használóinak a kényelmét kiszolgálja. Az élet az épület mögötti hátsókertben zajlik. Ide lett tervezve a vendégház tetőzete alatt kialakított fedett terasz/szabadtéri konyha a falikúttal. Itt finom ételeket süthet, főzhet, bográcsozhat, megvendégelheti rokonait, barátait.

Az egy térben lévő nappali,-étkezőben felszerelésre került egy Daikin levegő-levegő hőszivattyú hűtő-fűtő klíma készülék.  Ebben a helyiségben van egy kémény, ide lehet beépíteni kandallót, vagy cserépkályhát, de további fűtési lehetőség a kiépített elektromos padlófűtés.

A nyaraló helyiségeinek mindig friss levegőjét a kiépített pollenszűrős szellőztető rendszer biztosítja. A helyiségek között nincs küszöb, ezáltal biztonságosan lehet közlekedni.

A képen, az egyik szoba látható, mely jelenleg irodaként van használva.

A képen, az új konyha látszik. Be van építve az indukciós villanytűzhely és az AEG típusú elektromos tűzhely.

A kép, a fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- WC.) ábrázolja.  Be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában. A használati melegvizet elektromos bojler állítja elő. A gyors internet optikai üvegszálas kábelen van bekötve.

A kert kiválóan alkalmas szabadidős tevékenység végzésére, van hely elhelyezni kerti pihenőt, kerti medencét, gyermek játszószereket. A szeparált, parkosított kert nagyfokú szabadságot nyújt a pihenni vágyó családtagoknak. A kertben lévő dísznövények, sövények átgondoltan lettek összeválogatva, vannak örökzöldek, virágok, díszfák, babérmeggy.

Minden úgy lett kialakítva, hogy a kert kevés munkával rendben tartható legyen és maradjon, jusson idő, a pihenésre.

Végül tekintse meg a nyaralóépületekről készült rövid videofilmet!

Ez a nyaraló teljesen készen van és befejezett. A vételt követően, balatoni élmények várnak Önre. A nyaraló irányára 94,2 millió Forint.

Kedves Érdeklődő! Ezzel a nyaralóval kapcsolatban továbbra is velem szíveskedjen tartani a kapcsolatot! A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni engem Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.