Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonvilágos

Kód: ref-18

Telek a Balatonnál, amelyre építhet

Az ingatlanosok három dologra esküsznek, a jó telekre, a jó telekre és harmadszor is a jó telekre

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő balatoni építési telek eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Eladó balatoni telek, építési telek a Balatonnál

Balaton déli partján, Budapesthez közeli településen eladó egy 793 m2 térmértékű építési telek. Az ingatlan könnyen és rövid idő alatt megközelíthető az M7-es autópályáról, de jó a vonat és az autóbusz közlekedés is. A telek a településen belüli elhelyezkedése jónak mondható, csendes, nyugodt helyen van. A Balaton kb. 700 méter távolságra van.

A telek a méreteinél fogva alkalmas arra, hogy egy nagyobb alapterületű, csak földszintes (amerikai rendszerű) lakóházat/nyaralót lehessen rá építeni, egy szinten megoldva az életteret a tetőtér beépítése nélkül.

A telek Rendezési Terv szerinti besorolása Lke-13 kertvárosi lakóövezet. A teljesen bekerített szép telket környezetbe simuló ízléses családi házzal, vagy nyaralóval 15 % mértékig lehet beépíteni szabadon álló elhelyezéssel, 4,5 méter építménymagassággal, terepszint alatti beépítés 10 % lehet.  Közművek közül a telekre be van vezetve a villany és a szennyvízcsatorna, kiépítésre került a vízóraakna. Az utcában van vezetékes ivóvíz, vezetékes földgáz és telefon.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika). Elérhetősége: 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.