Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonvilágos

Kód: eladó-új-nyaraló-Balatonvilágos-Ny-435

Családi nyaralás télen-nyáron Balatonvilágoson

Az új nyaraló hosszútávú megoldás a család balatoni nyaralásaira

A nyaraló kapuján kisétálva kb. 60 méterre, a képen látható panorámában lehet gyönyörködni

Balaton déli partján, a Budapesthez közeli Balatonvilágoson, külön bejáratú, szeparált, használatában megosztott telken eladó egy kétszintes, új építésű nyaraló. 

Nyaralásra, a vakáció eltöltésére, vagy állandó itt lakásra alkalmas nyaraló a kíváncsi szemek elől szeparált (intim) közegben található. A 428 m2 nagyságú telek teljesen körbe van kerítve gondozásmentes kerítés elemekkel, ezáltal a környező szomszédság nem lát be a kertbe. A füves kert építésekor vakondháló került lefektetésre, mely védelmet nyújt a vakond ellen. Parkolni több autóval a pormentesített burkolt udvaron lehet.

Ebben a környezetváltozásra alkalmas új ingatlanban, a kíváncsi szemek elől szeparáltan nyaralhat családjával.

Az ingatlantól a kulturált fizető strand kb. 900 méter, autóbuszmegálló, posta, élelmiszerbolt kb. 600 méter, M7 autópálya le- és felhajtó kb. 3000 méter távolságra van. Miközben sétál strandra, gyönyörködhet a Balaton mindig változatos látványában. 

A földszint kb. 65,58 m2 alapterületű, az emelet kb. 62,41 m2 alapterületű. A két szint összesen kb. 127,99 m2 alapterületű. A képen, a kétszintes nyaraló alaprajzi elrendezése látható.

A kép, a földszinti közlekedőt ábrázolja a főbejárati ajtóval. Mindegyik beltéri ajtó üvegezett kivitelű, így a fényáteresztő képességük miatt a közlekedők is világosak.

A konyhabútort és a mennyezeti lámpákat az új tulajdonos saját ízlése szerint helyezheti el. Ebbe a helyiségbe felszerelésre került a Gree típusú klíma készülék. Tolóajtón keresztül lehet kimenni a teraszra. A képen, a földszinti nappali,- konyha,- étkező látható.

A szobák padlóburkolata parketta, a többi helyiség járólapos. A képeken, a földszinti hálószobák látszanak.

A képek, a földszinti fürdőszobában (zuhanyozó,- mosdó) és WC,- Bidé helyiségekben készültek. A berendezési tárgyak mind Roca márkájú termékek. A függőleges és vízszintes csempesorok találkozásainál fém élvédők kerültek beépítésre.

A képen, az emeleti társalgó látható, ide is felszerelésre került egy Gree típusú klíma készülék.

A képen, az emeleti társalgó látszik az egyik hálószobával és fürdőszobával (zuhanyozó,- mosdó). A társalgóból ki lehet menni a fedett teraszra, ahonnan egy kicsi rálátás nyílik a Balatonra.

A képek, az emeleti hálószobákban készültek.

A nyaraló 2022 évben épült. Szerkezetei: vasbeton gerendarács alapon vasbeton lemezalap, tégla falazat (Porotherm), vasbeton födém, fa tetőszerkezeten, cserépfedés. A teljes alapterületen párazáró vízszigetelés és hőszigetelés készült, az emeletet lezáró födémen 30 cm vastag hőszigetelés van. A külső főfalakra a hővédelem érdekében 10 cm hőszigetelés került. Nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, motoros redőnyökkel ellátva.

A fürdőszobákban ki van építve a mosógép csatlakozási lehetőség. A kép, az emeleti fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó) ábrázolja.

A képeken, az emeleti fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó) és WC,- Bidé) látható a turbó ventillációs gázkazánnal.

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. A közműveken történő fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A radiátoros központi fűtést és a használati melegvizet a turbó ventillációs kombi gázkazán biztosítja.

Ebben a kényelmes nyaralóban kellemes napokat tölthet családjával, rokonaival, barátaival. Ide nem dolgozni jön, - a 400 m2-es kis kertben való fűnyírással hamar lehet végezni – hanem pihenni és kikapcsolódni a hétköznapi rohanásból. Itt együtt lehet a család.

A környezetváltozásra is alkalmas új építésű balatoni nyaraló irányára 159,9 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.