Ingatlankereső

Balaton déli part - Balatonvilágos

Kód: ref-49

Balatonon nyaralhat családjával, gyermekeivel, unokáival

Kifogástalan állapotú faház, nagy árnyékos terasszal, eladó

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő faházas nyaraló eladása a Balatonnál, már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Budapesthez közel, Balatonvilágoson, eladó egy külön-bejáratú, szeparált, 1987 évben épült „Gizella” típusú Csehszlovák faházas ikernyaraló, a hozzátartozó 365 m2 térmértékű telekhányaddal. Az ingatlan állandó lakosok által lakott, biztonságos környezetben helyezkedik el. Az ingatlan vonattal is könnyen megközelíthető.

A faházas nyaralótól az élelmiszerbolt 350 méter, vasútmegálló,- buszmegálló kb. 250 méter, orvos,- gyógyszertár kb. 350 méter, strand kb. 500 méter távolságra található. A faházas nyaraló padlóvonala a terepszinttől átlagosan 40 cm magasságban ki van emelve, és masszív beton sávalapon nyugszik. A nyaraló teljes alapterülete le van betonozva. A nyaraló fa tetőszerkezete palával van lefedve. Az ápolt faház kitűnő állapotban van, és rendszeresen karban van tartva. A képen a faházas nyaraló látszik

A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik. A nyaraló az alábbi helyiségekből áll: fedett terasz, lakószoba, hálószoba, főzőfülke, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). A faházas nyaraló ugyan ikresítve készült, azonban sem a falak, sem az alapok nem közösek, a két épület között 10 cm távolság található. A használatában megosztott telek lekeríthető.

A legértékesebb része a nyaralónak a képen is látható fedett terasz. Nyáron itt él a család. A terasz nagy mérete megengedi, hogy asztal és székek is elférjenek rajta. A terasz fedett mivolta miatt esőzéskor is lehet itt tartózkodni. A szándékosan elé ültetett két ezüstfenyő megfelelően leárnyékolja a teraszt a meleg elől. A kép a fedett teraszt ábrázolja.

A képeken, a lakószoba látható. A lakószoba a kétszárnyú teraszajtójánál fogva összenyitható a terasszal.

A képen a hálószoba látszik.

A kép a fürdőszobát ábrázolja. Közművek közül: a vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 16 Amper erősséggel), szennyvízcsatorna be van kötve, gázcsonk telken belül van, a telefon bevezethető.

A képen a főzőfülke látszik. A konyhai tűzhely PB gázpalackról működik.

A kép a kertet ábrázolja. A kis kert beérett növényzettel rendelkezik, és nem igényel sok munkát a fenntartása. A kertben vannak árnyékos és naposabb részek. Van egy nap által melegített tábori zuhany is. A közelben lévő egykori MSZMP üdülő, ma Klub Aliga területére kedvezményes belépővel be lehet menni. Az üdülő komplexum várható fejlesztései miatt a környékbeli ingatlanok jó befektetésnek bizonyulnak.

Végül tekintse meg a kifogástalan állapotú, faházas nyaralóról készült rövid videofilmet!

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.