Ingatlankereső

Somogy vármegye - Balatonvilágos

Kód: Eladó-ház-Balatonvilágoson-Lh-656

Nagyméretű pihenő- és díszkertet imádók figyelmébe

A nagy kert, az élhető házzal, a tökéletes szabadságot jelenti.

Balatonvilágoson, pihenő és díszkert, fiatal, korszerű anyagokból épült lakóházzal eladó. A kert további lehetőségeket rejt magában, tovább fejleszthető akár növényanyaggal, akár kerti berendezésekkel az esztétikum és a józan ész határain belül. A kerti- és grill partik rendezésének elengedhetetlen kelléke a kerti úszómedence és a szabadtéri grillező. Amennyiben valaki ezeket megcsináltatja, jelentős hozzáadott értéket adhat az ingatlanának.

Az ingatlantól az autóbuszmegálló kb. 364 méter, vasútállomás kb. 424 méter, étterem kb. 429 méter, általános iskola kb. 673 méter, óvoda kb. 769 méter, Aliga Liget bejárata kb. 642 méter, 71-es főközlekedési út kb. 1923 méter, M7-es autópálya le- és felhajtója kb. 2000 méter távolságra található.

A pihenő és díszkertben, ahogy az ember gyönyörködik a növényekben, elfelejti a dolgos hétköznapokat és egyszersmind léleküdítő, lélek felszabadító, megnyugtató érzést kelt benne. Tökéletes a regenerálódás. A kertben szomorúfűz, különféle örökzöldek, díszfák, díszcserjék, rózsák és különböző termő gyümölcsfák találhatók. A kerítések mentén tujasövény biztosítja azt, hogy a kertbe kívülről ne lehessen belátni, vagy a kertből kilátni. Csak a kertet körülvevő tuja sövény 196,6 méter hosszú.

A fiatal lakóház emberi léptékű, pont annyit tud, amennyit kell. A ház földszintes, az élet egyetlen szinten, a földszinten zajlik. A ház napra (délnek) tájolt, a kelő naptól a nyugvó napig, valahol mindig besüt a nap. Alvásra a szoba fürdőszobával, illetve a 2 szoba fürdőszobával lakrészek szolgálnak.

A lakóház igazi erénye, a tökéletes konyha,- étkező,- fedett terasz és kert kapcsolat. A parkosított kertben jól érzi magát ember és állat egyaránt. A telek átlagosan 27,21 méter széles és átlagosan 85 méter hosszú.

A lakóház szerkezetei: betonalap, 38 cm vastag POROTHERM külső falak,  vasbeton áthidalók, fafödém, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép, 2 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag külső homlokzati nyílászárók zsalukkal ellátva. A ház, külső homlokzata 10 cm vastag pótlólagos hőszigetelést kapott, így a külső falak vastagsága 50 cm.

Közművek: vezetékes földgáz, vezetékes ivóvíz, szennyvíz csatorna, villany (230 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is, 3 x 16 Amper áramerősséggel). Kábel TV, riasztó van. A lakóházban a fűtő - hűtő klímával, illetve a Saunier Duval turbó ventillációs kombi gázkazánnal is lehet fűteni, de ez a kazán biztosítja a használati melegvizet is.

A hidegburkolatos helyiségekben padlófűtés található, a hálószobákban radiátoros fűtés van. A nappali,- étkezőben, a hűvösebb időben a vaskályhával is be lehet fűteni. Mindkét fürdőszobában törülköző szárító radiátor is felszerelésre került.

Helyiséglista

  • Előtér                    4,00 m2
  • Folyosó                 3,97 m2
  • Fürdőszoba:          5,95 m2
  • Nappali-étkező:  20,66 m2
  • Konyha:                6,02 m2
  • Hálószoba:          12,00 m2
  • Hálószoba:          12,00 m2
  • Hálószoba:          11,40 m2
  • Fürdőszoba:          3,57 m2 

ÖSSZESEN:                79,59 m2

+ Fedett terasz:             31,63 m2

Az Aliga Liget projekt várható befejezésével további ingatlanárak növekedése várható. 

A nagy telkes lakóház vételára: 178 millió Ft.

Kérem tekintse meg a kertben készült rövid videófilmet!

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

A balatonvilagosiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.